Στίνγκερ-Ο σκύλος που τσιμπήθηκε από ένα σμήνος σφίγγες και επέζησε! (βίντεο)

Ο Στίνγκερ είναι ένα πιτ μπουλ που γεννήθηκε κουφό και είχε την ατυχία να τον τσιμπήσει ένα σμήνος από σφίγγες.

Ο σκύλος είχε πολύ άσχημη αντίδραση στα τσιμπήματα και μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο. Δυστυχώς, ήταν η τελευταία φορά που ο Στίνγκερ θα έβλεπε τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μόλις τον άφησαν στην κλινική εξαφανίστηκαν.

Τότε, η Κάρι Σιπάιλα, ιδρύτρια του οργανισμού διάσωσης LuvnPupz, παρενέβη για να σώσει τον σκύλο. Έμαθε ότι ο Στίνγκερ ήταν πολύ λιποβαρής και είχε ψώρα, μια ιδιαίτερα μεταδοτική δερματική ασθένεια.

Επίσης, ο Στίνγκερ είχε και μια σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια που ονομάζεται πέμφιγα και χρειάζεται καθημερινή φαρμακευτική αγωγή για το υπόλοιπο της ζωής του.

Παρά τις δυσκολίες ο Στίνγκερ δεν εγκατέλειψε τον αγώνα: “Ο Στίνγκερ είναι ένα καταπληκτικό σκυλί. Αγαπά όποιον συναντάει. Είναι η τέλεια εικόνα για το πως πρέπει οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν αυτή την ράτσα. Είναι γλυκός, αστείος και γεμάτος ζωή”, δήλωσε η Σιπάιλα.

Ευτυχώς, τώρα ο σκύλος βρήκε ένα καινούργιο σπιτικό γεμάτο αγάπη!

Ο Στίνγκερ είναι ένα πίτ μπουλ που γεννήθηκε κωφό και είχε την ατυχία να τον τσιμπήσουν πολλές σφίγγες.
Ο σκύλος είχε πολύ άσχημη αντίδραση στα τσιμπήματα και μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο.Δυστυχώς, αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Στίνγκερ θα έβλεπε τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μόλις τον πήγαν στην κλινική τον εγκατέλειψαν.

Ευτυχώς, ο σκύλος βρήκε ένα παντοτινό και γεμάτο αγάπη σπιτικό.

Πηγή: http://www.tilestwra.com
Διαβάστε επίσης
loading...
loading...
Εάν σας άρεσε το άρθρο...κοινοποιήστε το!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.