Γάτα έσωσε οικογένεια από φωτιά!

Γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης μια γυναίκα, ο άντρας της και τα δυο παιδιά τους ξύπνησαν ξαφνικά, όταν η γάτα του σπιτιού δάγκωσε την γυναίκα για να την προειδοποιήσει, ότι το σπίτι είχε πιάσει φωτιά.

“Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ότι η γάτα ήταν εκείνη που τους προειδοποίησε, ότι υπήρχε κάποιο θέμα”, ανέφερε ο Τρέβορ Γκραντ ο επικεφαλής της πυροσβεστικής της κομητείας Grande Prairie.

“Η οικογένεια ήταν πολύ χαρούμενη με την γάτα της. Όταν τους ξύπνησε η γάτα είχαν αρκετό χρόνο μπροστά τους… Αν δεν είχαν ειδοποιηθεί σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό”.

Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά και να σώσουν και την δεύτερη γάτα της οικογένειας.

Γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης μια γυναίκα, ο άντρας της και τα δυο παιδιά τους ξύπνησαν ξαφνικά…


Όταν η γάτα δάγκωσε την γυναίκα και την ξύπνησε μόνο και μόνο για να την προειδοποιήσει, ότι το σπίτι είχε πιάσει φωτιά.

“Όταν η γάτα τους ξύπνησε είχαν αρκετό χρόνο μπροστά τους… θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα”. Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget