Πυροσβέστες έσωσαν σκυλίτσα σκάβοντας σε μια τρύπα για 9 ώρες!!!

 Πυροσβέστες ξόδεψαν 9 ώρες σκάβοντας, με βοήθεια από ειδικές κάμερες, σε μια προσπάθεια να σώσουν την Moppit, έναν σκύλο που είχε κολλήσει μέσα σε έναν υπόγειο αγωγό.

Ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, οι οχτώ διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον σκύλο ο οποίος βρισκόταν κάτω από το έδαφος 17 ώρες.

Η γυναίκα που την μεγάλωσε άκουσε το κλάμα της Moppit μέσα από τον αγωγό της διπλανής αυλής.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν τον σκύλο έξω από την τρύπα, ώστε να μην χτυπήσει, χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούν για τις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών ή κατάρρευσης κτιρίων.

Μετά από ώρες εξαντλητικής προσπάθειας, στην οποία χρειάστηκε να στείλουν κάτω από το έδαφος τις κάμερες ώστε να σχεδιάσουν τον χάρτη του αγωγού, η Moppit βγήκε έξω από το τούνελ με επιτυχία και υγιής!

Αφού άκουσαν το κλάμα κάλεσαν τους διασώστες, όμως χρειάστηκε η ειδική ομάδα εκσκαφής για την συγκεκριμένη περίπτωση. Ο ιδιοκτήτης του χώρου έδωσε φυσικά την συγκατάβαση του να προχωρήσουν στο σκάψιμο για τη διάσωση του σκύλου!

Η «μαμά» της γλυκιάς Moppit είπε χαρακτηριστικά ότι «Η ομάδα διάσωσης ήταν καταπληκτική, πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνε, όλες οι πιθανότητες έδειχναν ότι δεν θα καταφέρει να επιβιώσει.»

Ενώ συμπλήρωσε: «Είναι υπέροχο που την έχω και πάλι στην αγκαλιά μου!»






«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget