Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια και ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο

Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια και ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο
Μια συγκινητική στιγμή μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που μετά από 2,5 χρόνια βρήκε και πάλι τη χαμένη του σκυλίτσα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά «πριν 4 χρόνια μια αδέσποτη σκυλίτσα του χωριού, μας υιοθέτησε και τη λατρέψαμε! Τη φώναζαν Χριστίνα γιατί βρέθηκε παρατημένη στο χωριό τη μέρα των Χριστουγέννων.

Πριν δυόμισι χρόνια και ενώ θα την παίρναμε μαζί μας στην Αθήνα το σκυλί χάθηκε και για πολύ καιρό γυρνούσαμε τα γύρω χωριά με τη φωτογραφία της, ψάχνοντας την και πάντα κοιτούσαμε στους δρόμους ,στα χωράφια μήπως μας ξεπεταχτεί από κάπου…μάταια.

Η Χριστίνα μας, μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ, με το ίδιο κολάρο που της είχαμε φορέσει ΒΡΕΘΗΚΕ να τριγυρνάει αδέσποτη!!!…κι είναι πάλι κοντά μας!»

Δείτε το βίντεο με την ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμποπουλου και τα δάκρυα της συζύγου του όταν αντικρίζει και πάλι τη χαμένη Χριστίνα.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget