Τσέχος μουσικός του δρόμου διέθεσε τα χρήματα που μάζεψε για τ' αδέσποτα της Χαλκίδας

Τσέχος μουσικός του δρόμου διέθεσε τα χρήματα που μάζεψε για τ' αδέσποτα της Χαλκίδας
Τσέχος μουσικός του δρόμου διέθεσε τα χρήματα που μάζεψε για τ' αδέσποτα της Χαλκίδας

Ο James είναι ένας ταλαντούχος Τσέχος καλλιτέχνης του δρόμου που ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, παίζοντας τη μουσική του και συνεπαίρνοντας με όμορφες μελωδίες τους περαστικούς ακροατές του. Μια από τις χώρες που επισκέπτεται συχνά, είναι και η Ελλάδα.

Τους τελευταίους 4 μήνες έκανε καθημερινά με τη μουσική του πιο μελωδικές και ευχάριστες τις καθημερινές βόλτες των Χαλκιδέων στο κέντρο της πόλης τους. Εκτός από ταλαντούχος μουσικός, ο James είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Μερικές μέρες πριν αναχωρήσει από την Χαλκίδα για να συνεχίσει το ταξίδι του με την μηχανή του, προέβη σε μια πράξη αγάπης που συγκινεί και συνάμα μας θυμίσει ποιες είναι οι αληθινές αξίες στη ζωή και ποιο το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Τα χρήματα μιας ολόκληρης μέρας που «μάζεψε» από τους περαστικούς που εκτίμησαν την μουσική του μέσα στη βαβούρα της πόλης, τα διέθεσε με την καρδιά του για την αγορά φαρμάκων για τ’ αδέσποτα της Χαλκίδας.

Η κα Λίνα Τσέργα, μέλος της ομάδας «Εθελοντές Αδέσποτων Χαλκίδας», αναφέρει για τον James: «Μας συντρόφευσε με τις μελωδίες του τους τελευταίους 4 μήνες. Η ενός έτους κόρη μου πάντα τον κοιτούσε με μεγάλη χαρά και γυρνούσε πίσω για να τον ακούσουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο. Μεγάλος ο σεβασμός προς το πρόσωπο του.

Σήμερα ό,τι χρήματα μάζεψε τα διέθεσε αγοράζοντας φάρμακα για τα αδέσποτα της Χαλκίδας. Η ανθρωπότητα θα ήταν πολύ καλύτερη με ανθρώπους σαν τον James. Θα μας λείψουν οι μελωδίες σου από τις καθημερινές μας βόλτες. Ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα. Ευχαριστούμε για όλα!».

Στις φωτογραφίες ο James ποζάρει με την αδέσποτη σκυλίτσα Μαρία, ένα υπέροχο πλάσμα που φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι της κας Λίνας Τσέργα και ψάχνει τη δική της οικογένεια.
Πηγή: istoriesadespoton.gr
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget