5 Λόγοι για τους οποίους τα σκυλιά σας θα πρέπει να κοιμούνται μαζί σας κάθε βράδυ

5 Λόγοι για τους οποίους τα σκυλιά σας θα πρέπει να κοιμούνται μαζί σας κάθε βράδυ
Ακούμε πολλές φορές, ότι δεν πρέπει να κοιμόμαστε με τα σκυλιά μας, γιατί πιστεύεται ότι είναι βρώμικα και κάνουν κακό στην υγεία μας. Ωστόσο, αυτό ίσως δεν είναι απόλυτα αληθές, αφού ο ύπνος μαζί με τον σκύλο μας μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία μας, αλλά να κάνει καλό και στον τετράποδο φίλο μας.

Ελέγξτε τους λόγους εδώ:

1. Ανακούφιση από το στρες και το άγχος

Ακριβώς όπως τα σκυλιά θεραπείας κάνουν τα μαγικά τους με το απλά να είναι παρούσα, αγκαλιάζοντας το σκύλος σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφίσει την ένταση και να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πριν από τον ύπνο. Δεν είναι μόνο αυτό, σας βοηθάει να αισθάνεστε πιο ήρεμη, αλλά και το κουτάβι σας θα αισθάνεται επιπλέον ότι αγαπήθηκε από εσάς. Μετά από όλα, ο καθένας αγαπά μια καλή συνεδρία αγκαλιάς!

2. Μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς

Χάρη στις έντονες αισθήσεις του σκύλου σας, το να κοιμάστε μαζί τους, από την πλευρά σας μπορεί να είναι πολύ καθησυχαστικό. Ακόμα και όταν είστε σε μια βαθύτερη κατάσταση ύπνου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί κάτι εφ 'όσον έχετε το έμπιστο σκυλάκι σας να σας παρακολουθεί συνεχώς.

3. Παρέχουν ζεστασιά

Τις κρύες νύχτες, δεν υπάρχει τίποτα πιο παρήγορο από το να έχετε το δικό σας γούνινο κάλυμμα δίπλα σας. Η ζεστασιά τους μπορεί επίσης να σας παρέχει μια αίσθηση αγάπης και στοργής.

4. Αποτρέπει την αϋπνία

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να κοιμηθούν, λόγω σκέψεων ή / άγχους. Με το να κοιμάστε με τον σκύλο σας, από την πλευρά σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε όλα αυτά τα άγχη, και σίγουρα θα έχετε κοιμηθεί το ταχύτερο με το ένα, δύο, τρία!

5. Τους αρέσει πάρα πολύ

Για τον τριχωτό φίλο σας, είστε ολόκληρος ο κόσμος τους. Επιτρέποντάς τους να χώνονται δίπλα σας, σίγουρα θα αισθάνονται ότι τον αγαπάτε και θα τους φτιάξετε την ημέρα τους. Αυτός ο τρόπος ύπνου είναι ένα σύνολο win-win κατάστασης για εσάς και το κουτάβι σας!
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget