Καταδικάστηκε με αναστολή ο ηλικιωμένος που ξυλοκόπησε τον σκύλο του στην Κερατέα

Καταδικάστηκε με αναστολή ο ηλικιωμένος που ξυλοκόπησε τον σκύλο του στην Κερατέα
Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε τον 78χρονο άνδρα που στις 7 Σεπτεμβρίου 2015 πλάκωσε στο ξύλο με την ζώνη του τον σκύλο του στην Διψέλιζα Κερατεάς Αττικής.

Το δικαστήριο, που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, στις 22 Ιουνίου 2017 του επέβαλε 10 μήνες ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή, μειώνοντας έτσι την αρχική ποινή που είχε επιβάλλει το Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας (χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης ενός έτους).

Το σκυλί, που ξυλοκοπήθηκε, νοσηλεύτηκε για μέρες στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στο Πικέρμι καθώς πέραν του ξυλοδαρμού οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν ότι ο ιδιοκτήτης του δεν του παρείχε κανενός είδους κτηνιατρική φροντίδα αν και έπασχε από ερλιχίωση.

Στο θηλυκό Πόιντερ τότε έγινε και μετάγγιση αίματος και μεταφέρθηκε για νοσηλεία  στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Ο δράστης μπορεί να καταδικάστηκε για την συγκεκριμένη υπόθεση εντούτοις έχει κακοποιήσει δεκάδες ζώα. Δυστυχώς οι γείτονες που έβλεπαν τα εγκλήματα σιώπησαν…
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget