Τον εγκατέλειψαν γιατί είχε παραμορφωμένο σαγόνι!

Αυτός είναι ο Πικάσο με το παραμορφωμένο σαγόνι και ο αδερφός του, ο Πάμπλο.Εγκαταλείφθηκαν σε ένα καταφύγιο ζώων και η μοίρα τους ήταν η ευθανασία.


Γεννήθηκαν και οι δύο στην αυλή ενός εκτροφείου. Ο εκτροφέας μπορούσε να πουλήσει όλα τα σκυλιά εκτός από ένα.Δυστυχώς, κανείς δεν ήθελε να αγοράσει τον Πικάσο λόγω της εμφανούς δυσμορφίας στο πρόσωπό του.

Ως αποτέλεσμα, το τετράποδο βρέθηκε σε καταφύγιο ζώων. Δεν πέρασε πολύς καιρός και ξαναβρέθηκε με τον αδερφό του.
Ο Πάμπλο βρέθηκε στο ίδιο καταφύγιο, όταν η οικογένεια που τον αγόρασε, άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε σκύλο.

Ακριβώς την τελευταία στιγμή, αποφάσισε να παρέμβει το καταφύγιο διάσωσης σκύλων «Luvable». Ο Γουίλχαρντ, ο εκτελεστικός διευθυντής του οργανισμού, ισχυρίστηκε πως έψαχνε σκυλιά ακριβώς σαν τον Πάμπλο και τον Πικάσο.

Ο ίδιος αναφέρει: «Απλά έτυχε να ρωτήσω αν διαθέτουν σκυλιά με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ειδικές ανάγκες».

«Μου έστειλαν τις φωτογραφίες του Πικάσο. Ήταν κουλουριασμένος σε ένα κρεβάτι για σκύλους και έμοιαζε λυπημένος. Το ιδιαίτερο πρόσωπό του ήταν εντυπωσιακό αλλά είχε ευγενικά, γλυκά μάτια και τον αγάπησα με την πρώτη ματιά.»
Ο Πικάσο θα υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τα δόντια από το επάνω μέρος του στόματος.

Το καταφύγιο διάσωσης σκύλων «Luvable» θα αναλάβει τα δύο αδέρφια και θα βεβαιωθεί πως θα υιοθετηθούν μετά την εγχείρηση του Πικάσο.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget