Άντρας έσωσε σκύλο που ήταν αλυσοδεμένος για 14 Χρόνια!

Όταν οι άνθρωποι καλούνται να εξηγήσουν την έννοια της καλής πράξης, θα ακούσετε απαντήσεις που μιλούν για το πόσο ανιδιοτελής και συμπονετικός είναι ο άνθρωπος που την κάνει. Οι άνθρωποι αυτού του είδους, πηγαίνουν πάνω και πέρα από τον εαυτό τους για να βοηθήσουν τους άλλους ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.

Ο Thayne Hamilton και η σύζυγός του Christine, αντικατοπτρίζουν απόλυτα την λέξη «καλοσύνη».

Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, το δίδυμο έχει διασώσει πάνω από σαράντα ηλικιωμένα σκυλιά από καταφύγια σε όλη τη ΗΠΑ.

Μετά από τη φροντίδα τόσων σκυλιών που έχουν παραμεληθεί ή κακοποιηθεί, ο Thayne κατάλαβε πόσο πολύ αγάπη μπορεί να δώσει ένα γέρικο σκυλί.Το No1 αδυνατιστικό προϊόν για το 2017! Μάθε περισσότερα!Τον είχαν

Ένα από τα σκυλιά που έχουν σωθεί είναι και η Lilla. Ήταν αλυσοδεμένη για 14 χρόνια. Ήταν σε άσχημη κατάσταση και τα πόδια της ήταν ουσιαστικά κολλημένα στο σώμα της.

Ο Thayne ήταν απτόητος και την βοήθησε να κινηθεί με ένα καρότσι.

Το 2013, η Christine απεβίωσε από ανίατη ασθένεια, αλλά πριν φύγει, έκανε την πιο ευγενική και στοργική χειρονομία. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

Βίντεο με πολλά συναισθήματα....

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget