Γάτος σωτήρας για ορειβάτες στις Άλπεις!!!

Ποιος είπε πως μόνο οι σκύλοι μπορούν να είναι οδηγοί;

Μία γάτα στην Ελβετία απέδειξε πως εκτός από εξαιρετικές ικανότητες διασώστη, έχει και καταπληκτικό σύστημα GPS! Ένας άντρας είχε χαθεί σε ένα μονοπάτι κλειστό, όταν εμφανίστηκε μπροστά του αυτή η γάτα και του έδειξε το δρόμο…

Έψαχνε για το σωστό μονοπάτι και χάθηκε σε ένα εγκαταλειμμένο χωριό των Ελβετικών Άλπεων.

Σίγουρα θα τον είχε πιάσει απελπισία όσο προσπαθούσε να βρει μία άκρη στις λάθος πληροφορίες που του έδειχνε ο χάρτης, καθώς ο μοναδικός δρόμος που παρουσιαζόταν ως επιλογή ήταν ένα παλιό και κλειστό μονοπάτι.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του μία γάτα που του έδειχνε να ξέρει τα κατατόπια. Την ακολούθησε και κατάλαβε πως κάθε τόσο κοιτούσε πίσω της να δει αν την ακολουθούσε και έφτασαν μαζί στην κοιλάδα που βρισκόταν ο ξενώνας του.

Ανεβάζοντας την ιστορία αυτή στο Reddit, αρκετοί αναρριχητές σχολίασαν πως και αυτοί είχαν συναντήσει τη γάτα η οποία μάλλον είναι ο επίσημος οδηγός των Ελβετικών Αρχών για χαμένους ορειβάτες…

Tο υπουργείο Τουρισμού της Ελβετίας σας συστήνει τον επίσημο οδηγό χαμένων ορειβατών


Αν έχετε χάσει το δρόμο σας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πουθενά καλέστε 1-801-ΓΑΤΑ και η ελβετική κυβέρνηση θα σας παρέχει δωρεάν φιλικό οδηγό!

Ο εντεταλμένος αλπικός οδηγός θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό σας. Διαθέτει ελβετική εγγύηση ποιότητας και προτείνεται από όλους τους χρήστες.

Θα φροντίσει για την γρήγορη και έγκαιρη μετάβασή σας στον πλησιέστερο προορισμό

Οφείλει να βεβαιώνεται συχνά για την κατάσταση σας και να φροντίζει να είστε σε θέση να τον ακολουθήσετε εως το τέλος της διαδρομής


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget