Γνωρίστε το Νούμπι, τον σκύλο που του λείπουν τα δυο μπροστινά του πόδια και πίστευαν, ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ο Νούμπι είναι ένας μικρός σκύλος που του λείπουν τα μπροστινά του πόδια. Οι κτηνίατροι νόμιζαν, ότι δεν θα τα καταφέρει.

Θα είχε χαθεί. Ήρθε σπίτι μαζί μου”, ανέφερε η Λου Ρόμπινσον, η θετή μαμά του Νούμπι. Η Ρόμπινσον έχει ιδρύσει μια ομάδα διάσωσης ζώων που ονομάζεται
“Πολεμιστές της Εκπαίδευσης σχετικά με την Διάσωση”.

Εκείνη και ο άντρας της έμαθαν όλους τους τρόπους που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις πιθανότητες επιβίωσης του Νούμπι. “Μέχρι την τρίτη μέρα τίποτα, την δέκατη το ίδιο, αλλά την 16η αναπτύχθηκε. Είχε αναπτυχθεί!

Τα μάτια του άνοιξαν, τα αυτιά του μεγάλωσαν, βρήκε τους ήχους του, τις μυρωδιές του και την φωνή του”, αναφέρει ο Ρόμπινσον. Μετά, ο Νούμπι σταμάτησε να ενεργείται και άρχισε να φτερνίζεται. Έβγαζε φούσκες από γάλα από την μύτη του και δεν ήθελε να φάει. Όταν τον πήγαν στον κτηνίατρο τους είπαν, ότι όχι μόνο είχε πνευμονία, αλλά είχε και μια “ανωμαλία οισοφάγου”.

“Είχε σχηματισθεί ένας θύλακας στον οισοφάγο του, που παγίδευε το γάλα”, ανέφερε ο Ρόμπινσον. Τώρα, ο σκύλος είναι πάλι μαζί με τους θετούς γονείς του. Ο Νούμπι μόλις έγινε 5 εβδομάδων και λατρεύει να κάνει αγκαλιές με τον μπαμπά του. “Εφόσον του δίνεται μια ευκαιρία για μια ποιοτική ζωή, θα παλέψουμε να του τη δώσουμε”.

Γνωρίστε το Νούμπι...
Διαβάστε επίσης
loading...
loading...
Εάν σας άρεσε το άρθρο...κοινοποιήστε το!!!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.