Μια όμορφη ιστορία ανάμεσα σε ένα αγοράκι και τον σκύλο του.

Ο 3 ετών υιοθετημένος Μπάντι και ο καλύτερός του φίλος, ο Ρίγκαν, ένα αξιολάτρευτο Λαμπραντόρ-Κανίς, θα κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο φιλανθρωπικού σκοπού για να υποστηρίξουν την οργάνωση θετών γονιών.

Αυτό το γλυκό δίδυμο κάνει τα πάντα μαζί: από κολύμβηση και ύπνο ως παιχνίδια στις κούνιες. «Η συγκινητική, ιστορία του Ρίγκαν και του φίλου του πρέπει να γίνει γνωστή. Δεν γινόταν να το κρατήσουμε για εμάς» αναφέρει  η γιαγιά του μικρού αγοριού.

Η ίδια αποκαλύπτει: «Το ημερολόγιο περιλαμβάνει φωτογραφίες που προβάλουν τη σχέση τους από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν ως σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια μετά. Η ιστορία τους περιλαμβάνει έναν ισχυρό δεσμό και μια γλυκιά φιλία με μερικές εκπλήξεις.»

Ο Ρίγκαν υιοθετήθηκε ως 8 εβδομάδων κουτάβι για να βοηθήσει την κόρη της Swiridoff να αντιμετωπίσει τον πόνο που ένιωσε όταν χρειάστηκε να εγκαταλείψει τα δύο πρώτα θετά παιδιά της.

Ο Μπάντι υιοθετήθηκε ως 11 μηνών μωρό και από τότε περιβάλλεται με αγάπη από τον τετράποδο φίλο του. «Ο Ρίγκαν είναι πολύ καλός με τα παιδιά και τα άλλα σκυλιά, δεν έχει συναντήσει ένα άλλο σκυλί ή πρόσωπο που δεν του άρεσε… Έχει προσθέσει τόση χαρά στη ζωή μας, καθώς και στις ζωές πολλών άλλων ανθρώπων» προσθέτει.

Ο υιοθετημένος Μπάντι και ο φίλος του, ο Ρίγκαν, ένα αξιολάτρευτο Λαμπραντόρ-Κανίς, έχουν κλέψει την καρδιά των χρηστών του Instagram.



Τώρα κυκλοφορούν ένα ημερολόγιο φιλανθρωπικού σκοπού για να υποστηρίξουν μια οργάνωση θετών γονιών.













«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget