''Κτήνος'' καίει γατάκια στην Καρδίτσα!

Στο κτηνιατρείο του Αντώνη Λυμπέρη μετέφερε σήμερα η Ερμιόνη Γιαννακού το γατάκι που εντοπίστηκε με τελείως καμένη την ουρά του στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το βράδυ της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου.

Το ζώο εντόπισε αρχικά μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία μη μπορώντας να το πιάσει κάλεσε ζητώντας βοήθεια την Κατερίνα Γκανάτσιου, πρόεδρο του νεοσυσταθέντος Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω».

Το μικρό γατάκι που είχε τόσο βασανιστεί κατάφερε τελικά να πιάσει χρησιμοποιώντας το μπουφάν του ο Νίκος Μπανιάς και η οικογένεια της κοπελίτσας προθυμοποιήθηκε να το πάει σε κτηνίατρο, έτσι της το έδωσε.

Εντούτοις σήμερα διαπιστώθηκε ότι το γατάκι δεν το είχε εξετάσει κτηνίατρος γι’ αυτό και κρίθηκε απολύτως απαραίτητη η μεταφορά του στον Αντώνη Λυμπέρη.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι η ουρά του ζώου έχει νεκρώσει από το έγκαυμα και στην βάση της έχει μια πληγή. Ο ακρωτηριασμός της είναι απαραίτητος και η επέμβαση θα γίνει άμεσα.

Συμπωματικά την ίδια μέρα που το «Διασώζω» ενημερώθηκε για το καμένο γατάκι στη κεντρική πλατεία ένας άνδρας επικοινώνησε με την κα Γιαννακού και της εξήγησε ότι υπάρχει ένα γατάκι με επίσης καμένη ουρά στο 3ο χιλιόμετρο μεταξύ Καρδίτσας και χωριού Ρούσσο.

Η κα Γιαννακού μας εξήγησε ότι διερευνούν το αν πρόκειται για το ίδιο ή διαφορετικό ζώο. Το βέβαιο είναι ένα ζώο δεν μπορεί να καεί από μόνο του και πως ανθρώπινο χέρι έχει διαπράξει και αυτό το έγκλημα.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget