Ο μικρός όμορφος Ρομέο!!!

Ο μικρός Ρομέο γεννήθηκε με μια δυσμορφία που τον κάνει να φαίνεται λίγο διαφορετικός από τις άλλες γάτες. Εξαιτίας αυτού, δεν πήρε ποτέ την αγάπη και την τρυφερότητα που του άξιζε, πόσο μάλλον έναν ιδιοκτήτη που να τον νοιάζεται. Όλοι τον αποκαλούσαν “πολύ άσχημο” και κανένας δεν τον ήθελε.

Όλα αυτά μέχρι τώρα, αφού κάποιοι ευγενικοί άνθρωποι σε ένα καταφύγιο ζώων στην Ισπανία του έδωσαν μια καινούργια ευκαιρία στην ζωή του. “Μας είπαν, ότι κανένας δεν τον ήθελε, επειδή είναι πολύ άσχημος. Για εμάς, ο Ρομέο δεν είναι άσχημος.

Είναι ένας αξιαγάπητος γάτος, που του αρέσει να παίζει, όπως και όλες οι υπόλοιπες γάτες. Οι διαφορές τους είναι που τους κάνουν ξεχωριστούς”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του καταφυγίου.

Κανένας δεν ήθελε τον μικρό Ρομέο, ο οποίος γεννήθηκε με μια μικρή δυσμορφία, που κάνει να φαίνεται διαφορετικός από τις άλλες γάτες.


Ο Ρομέο δεν γνώρισε ποτέ την αγάπη και την τρυφερότητα που του άξιζε. Όλοι τον χαρακτήριζαν “πολύ άσχημο.”


Όλα αυτά άλλαξαν, όταν τον έσωσε ένα καταφύγιο ζώων στην Ισπανία, που διέκρινε την εσωτερική του ομορφιά.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget