Γάτα γύρισε σπίτι της μετά από 6 χρόνια!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της Χλόης, μιας γάτας από την πόλη Caerphilly στην Νότια Ουαλία.

Η όμορφη γάτα ζούσε με την οικογένεια της Rebecca Lee, όταν μια μέρα του 2010 εξαφανίστηκε.

Προφανώς, η Χλόη δεν θα συμπαθούσε τις επισκέψεις στον γιατρό και έτσι, όταν η Rebecca την έβαλε στο ειδικό κλουβί για να επισκεφθούν τον κτηνίατρο, όταν έφθασαν στο πάρκινγκ η χαριτωμένη γάτα απέδρασε και εξαφανίστηκε.

Η Χλόη περιπλανήθηκε στους δρόμους και έφθασε δύο χιλιόμετρα απόσταση από το σπίτι των ιδιοκτητών της.

Για μερικά χρόνια μια ηλικιωμένη γυναίκα ανέλαβε την φροντίδα της, αλλά όταν εκείνη έγινε εξαιρετικά αδύναμη, η οικογένειά της έδωσε την Χλόη στο κέντρο «Cats Protection» της περιοχής, όπου φροντίζει τα αδέσποτα και τους βρίσκει σπίτι να τα υιοθετήσει.

Η υπεύθυνη του κέντρου, Molly Hughes, δήλωσε ότι, όταν εξέτασαν το μικροτσίπ που έφερε επάνω της η Χλόη διαπίστωσαν ότι η γάτα δεν ανήκε στην οικογένεια που την παρέδωσε για υιοθεσία. Μετά τα πράγματα ήταν απλά, ειδοποιήθηκε η Rebecca, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Χλόη είναι ζωντανή.

Η γάτα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου, ήταν εξαιρετικά νευρική όταν πήγε εκεί για πρώτη φορά, αλλά μόλις είδε την ιδιοκτήτριά της άρχισε να γουργουρίζει από ευχαρίστηση.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget