Γερμανικός ποιμενικός με νανισμό έχει τρελάνει τον κόσμο! (βίντεο)

Γερμανικός ποιμενικός με νανισμό έχει τρελάνει τον κόσμο! (βίντεο)
Αυτός ο Γερμανικός ποιμενικός με νανισμό είναι το πιο αξιολάτρευτο πλάσμα που θα δείτε σήμερα

Ο Mikeygus γεννήθηκε με έναν τύπο νανισμού που ονομάζεται Αχονδροπλασία. Δεν είναι απλά πιο μικρόσωμος από τα υπόλοιπα σκυλιά της ίδιας ράτσας, αλλά είχε κι άλλα προβλήματα στη φυσική του εξέλιξη κι ανάπτυξη.

Όλα όσα του έτυχαν δεν τον εμπόδισαν να έχει μια φυσιολογική ζωή. Το οφείλει στους ιδιοκτήτες του, τους γονείς του και την υπέροχη οικογένειά του!

Η Amy και ο Heath Carkuff από το Clarksville της Ιντιάνα είναι λάτρεις των ζώων και ένα από τα πολλά κατοικίδια που έβαλαν στο σπίτι, αλλά και στην καρδιά τους είναι ένας γερμανός ποιμενικός που γεννήθηκε με νανισμό. Το ζευγάρι των γερμανικών ποιμενικών, ο Spartacus και η Temperance, οι γονείς του Mikegus, τον αποδέχτηκαν με αγάπη και κάνουν ό, τι μπορούν για να τον κρατήσουν ευτυχισμένο.

Αρχικά, η Amy και ο Heath δεν είδαν τον σκύλο να διαφέρει από τα υπόλοιπα αδερφάκια του, αλλά όταν έγινε 6 εβδομάδων, διαπίστωσαν ότι δυστυχώς διέφερε.

Η Amy είπε: “Στις 16 εβδομάδες οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Ο MikeyGus ήταν ολοφάνερο πως είχε νανισμό, με πολλές μάλιστα αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του. Ο MikeyGus θα έπρεπε να δώσει μάχη εναντίον της οστικής παραμόρφωσης όλων των μεγάλων οστών του “.

Δείτε το βίντεο:

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget