Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων στον Δήμο Τυρνάβου έως τις 8 Νοεμβρίου 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα στειρώσεων, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής των αδέσποτων ζώων συντροφιάς (σκύλων και γατιών), το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Δήμο Τυρνάβου σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L.

Τόσο οι στειρώσεις όσο και η σήμανση των αδέσποτων ζώων γίνεται από εθελοντή κτηνίατρο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Τυρνάβου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Τυρνάβου συμμετέχοντας επικουρικά στην περισυλλογή των αδέσποτων ζώων και γενικά σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει κατά τη διενέργεια του προγράμματος, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει το Σωματείο και ο Δήμος.

Στο πρόγραμμα στειρώσεων, μπορούν να στειρωθούν αδέσποτα ζώα από όλα τα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου Τυρνάβου, όπως είναι ο Τύρναβος, το Κριτήρι, η Λυγαριά, τα Περίχωρα, ο Αμπελώνας, ο Βρυότοπος, ο Μικρόλιθος, τα Δελέρια, η Ροδιά, το Κόρδεσι, το Αργυροπούλι, το Άνω Αργυροπούλι, το Βοτανοχώρι, το Δαμάσι, το Δαμασούλι, η Αγία Σοφία, τα Δένδρα, τα Πλατανούλια.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. καλεί τους κατοίκους του Δήμου Τυρνάβου να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6946733121, 6945719693 και 24923 50100 για να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν και να καταγραφούν. Επισημαίνεται πως δεν γίνονται δεκτά δεσποζόμενα παρά μόνο αδέσποτα ζώα.
Πηγή
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget