Έσωσαν δύο γατάκια που τα είχαν πετάξει σε ποτάμι της Αλαμπάμα! (βίντεο)

Έσωσαν δύο γατάκια που τα είχαν πετάξει σε ποτάμι της Αλαμπάμα! (βίντεο)
Μια έκπληξη περίμενε δύο ψαράδες από την Αλαμπάμα, οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε για ψάρεμα στον ποταμό Black Warrior και ήρθαν αντιμέτωποι με την απόλυτη… απανθρωπιά.

Οι δύο ψαράδες βρίσκονταν στα ανοιχτά όταν την προσοχή τους τράβηξε κάτι τριχωτό και υπερκινητικό που κινούνταν στα παγωμένα νερά. Πλησιάζοντας διαπίστωσαν πως επρόκειτο για δύο μικρά γατάκια, τα οποία μόλις αισθάνθηκαν τη βάρκα κολύμπησαν προς το μέρος της αναζητώντας βοήθεια.

Φροστ και Κι φρόντισαν να τραβήξουν σε βίντεο τη διάσωση των μικρών γατιών, τα οποία ανέβηκαν στη βάρκα φανερά… ανακουφισμένα.

Το χειρότερο όλων βέβαια, δεν είναι το γεγονός πως δύο ζώα βρέθηκαν στα νερά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτό συνέβη, καθώς είναι βέβαιο πως ανθρώπινο χέρι έβαλε τα γατάκια σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.

Προφανώς, τα δυο τους εγκαταλείφθηκαν στο νερό από κάποια βάρκα, για καλή τους τύχη όμως οι ψαράδες βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την πιο σωστή στιγμή!

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget