Κατοικίδια στη δουλειά

Λοιπόν, ο χώρος εργασίας σας αποφάσισε να γίνει φιλικός προς τα κατοικίδια; Τέλεια. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με την εργαλειοθήκη μας. Πολύ απλά, διαβάστε το υλικό, τυπώστε ό,τι σας φαίνεται πιο χρήσιμο και αναρτήστε το στα σημεία που θα μπορεί να το δει ο κόσμος.

1. Κατευθυντήριες γραμμές

Τα προγράμματα «Κατοικίδια στον Χώρο Εργασίας» πετυχαίνουν μόνον όταν οι εργαζόμενοι έχουν συνειδητοποιήσει τις ευθύνες τους. Για να διευκολύνουμε τα πράγματα, συγκεντρώσαμε ορισμένες χρήσιμες συμβουλές. Μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

2. Πινακίδες για το γραφείο σας

Ξέρουμε ότι θα θέλετε να μάθει όλος ο κόσμος ότι είστε φιλικοί προς τα κατοικίδια. Θα θέλετε επίσης να ξέρουν οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων πού μπορούν και πού δεν μπορούν να πάνε τα κατοικίδιά τους. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε κάποιες πινακίδες που μπορείτε να βάλετε στον χώρο εργασίας σας για να ενημερώνετε τον κόσμο.

3. Δέσμευση

Όταν κάποιος συνάδελφος αποφασίζει να φέρει κάποιο κατοικίδιο στη δουλειά, θα πρέπει να δεσμευθεί να ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές. Δημιουργήσαμε ένα υπόδειγμα εντύπου δέσμευσης που μπορείτε να ζητάτε από τους εργαζόμενους να υπογράφουν για να γνωρίζουν τις ευθύνες τους.

4. Λίστα ελέγχου γραφείου

Λοιπόν, το γραφείο σας ετοιμάζεται να υποδεχθεί κατοικίδια σύντομα; Τώρα πρέπει να μάθουν οι ιδιοκτήτες τους τι να φέρουν. Δημιουργήσαμε ορισμένες βασικές οδηγίες για να σιγουρευτείτε ότι οι συνάδελφοί σας δεν θα ξεχάσουν κάτι σημαντικό.

Πριν προχωρήσετε, φροντίστε να σκεφτείτε προσεκτικά αυτούς τους παράγοντες…


1. Ευθύνη

Όταν ξεκινάτε ένα πρόγραμμα «Κατοικίδια στη Δουλειά», είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους περιορισμούς και να λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις. Για παράδειγμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευθείτε τους δικηγόρους της εταιρείας σας για να καταρτίσετε ένα έντυπο απαλλαγής ευθύνης. Μπορείτε να δείξετε ως παράδειγμα το έντυπο απαλλαγής ευθύνης που χρησιμοποιούμε εμείς. Είναι απλώς ένα υπόδειγμα και δεν πρέπει να λειτουργήσει ως απαλλαγή από τη σχετική ευθύνη της εταιρείας σας. Κάθε χώρος εργασίας είναι διαφορετικός, γι’ αυτό συνιστούμε η εταιρεία σας να μιλήσει με τους νομικούς εκπροσώπους της για να δημιουργήσει ένα έντυπο στα μέτρα της.

2. Ενθουσιασμός εργαζομένων

Σιγουρευτείτε ότι οι εργαζόμενοί σας θέλουν να επιτραπούν τα κατοικίδια στη δουλειά. Μπορείτε να ξεκινήσετε ρίχνοντας μια ματιά στις συμβουλές μας σχετικά με το πώς μπορείτε να ενθουσιάσετε τους εργαζόμενους.

3. Αλλεργίες, ιδιοκτήτες, συμπεριφορά κατοικίδιων και άλλα

Υπάρχουν πολλά να σκεφτείτε πριν εντάξετε τα κατοικίδια στον χώρο εργασίας σας.

Ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον σεβασμό απέναντι στις αλλεργίες, τις συμφωνίες που πρέπει να κάνετε με τους ιδιοκτήτες του χώρου σας και άλλα.

''Η παρουσία μιας γάτας ή ενός σκύλου στο γραφείο μας, κάνει όλους τους συναδέλφους να νοιώθουν πιο ευτυχισμένοι και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα καλής διάθεσης. Αυτή η θετική διάθεση μας βοηθάει να δουλεύουμε καλύτερα μαζί αυξάνοντας την παραγωγικότητά μας ενώ την ίδια στιγμή οδηγεί την ομάδα σε περισσότερη δημιουργικότητα!''

Πηγή: purina.gr
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget