Τι πρέπει να προσέξουμε όταν ο σκύλος μας κολυμπάει

Μπορεί ο σκύλος να είναι κολυμβητής εκ φύσεως, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις το νου σου σε ορισμένα πράγματα όταν ο σκύλος σου κολυμπάει.

Όταν λοιπόν αποφασίσεις να πάρεις τον πιστό σου φίλο και να πάτε μια βόλτα προς την παραλία υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις.

*Όταν πάτε για κολύμπι στη θάλασσα, θα πρέπει να προσέξεις πολύ μην πάει ο σκύλος σου σε μεγάλο βάθος και μετά είναι δύσκολο να βγει ή τον παρασύρει κάποιο ρεύμα. Ορισμένες φορές τα σκυλιά είναι τόσο αφοσιωμένα σε μια μπάλα που μπορεί να έχει πεταχτεί πολλά μέτρα μακριά και να κολυμπάνε απλά μέχρι να την φτάσουν.

*Ακόμη καλό θα ήταν να ενημερωθείς για το αν η θάλασσα έχει μέδουσες.

*Μην αφήνεις το σκύλο σου να κολυμπάει όταν είναι πολύ κουρασμένος. Τα σκυλιά μεγαλύτερης ηλικίας δεν έχουν τόσες αντοχές.Έτσι πρέπει να έχουμε το νου μας στο σκύλο μας και όχι στο κινητό

*Μην αφήνεις το σκύλο σου να καταπίνει θαλασσινό νερό γιατί είναι πολύ πιθανό να του προκαλέσει πρόβλημα.

*Ξέπλυνε το θαλασσινό νερό και την άμμο από το τρίχωμα του σκύλου σου μετά το κολύμπι.

*Φρόντισε να έχει πάντα καθαρά και στεγνά αυτιά μετά το μπάνιο. Το νερό που παραμένει στα αυτιά, ιδιαίτερα εάν δεν είναι από καθαρή θάλασσα, μπορεί να οδηγήσει σε βακτηριακή λοίμωξη των αυτιών.

Ακολουθήστε μας στο facebook
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget