Στις 18-10-2017 θα γίνει η δίκη του δημοτικού συμβούλου Θήρας που χτύπησε σκύλο με Ι.Χ. & αδιαφόρησε για το ζώο

Στις 18 Οκτωβρίου του 2017 μετά από τέσσερις αναβολές αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Νάξου η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού ενός σκύλου από τον δημοτικό σύμβουλο Σαντορίνης και πρώην υποψήφιο δήμαρχο Θήρας, Αντώνη Σιγάλα, ο οποίος πολιτεύεται με την παράταξη «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΗΡΑΣΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τα ξημερώματα 20ης Σεπτεμβρίου 2014 στην πλατεία Φηρών στο νησί της Σαντορίνης έσερνε σφηνωμένο στη μάσκα του Ι.Χ., που οδηγούσε, ένα σκυλί το οποίο είχε χτυπήσει και όταν τον σταμάτησαν περαστικοί και του υπέδειξαν τι είχε συμβεί εκείνος αδιαφόρησε για το ζώο πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, ενώ το σκυλί δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο δράστης, που φαινόταν μεθυσμένος  δεν έβγαλε κουβέντα και ενώ μια γυναίκα προσπαθούσε να ξεκολλήσει το σκυλί, μπήκε στο αυτοκίνητο πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε με κατεύθυνση το Ημεροβίγλι, ενώ όλοι του φώναζαν να σταματήσει.

Παρ’ όλα αυτά οι μάρτυρες, και ένα μέλος της Ένωσης Ζωόφιλων Σαντορίνης, κατέθεσαν στην Αστυνομία τα όσα είδαν.

Ακολουθήστε μας στο facebook
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget