Ο Σκύλος τους δεν Κοιμόταν καθόλου και νόμιζαν ότι είναι Άρρωστος. Όταν ανακάλυψαν γιατί μένει ξύπνιος τα βράδια, ΠΑΓΩΣΑΝ!!!

Αυτή η ιστορία, έχει αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων που είναι λάτρεις των ζώων. Το μήνυμα που αφήνει: η αφοσίωση του σκύλου είναι ένα δώρο για τον ιδιοκτήτη, που δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται δεδομένο…

Μια οικογένεια υιοθέτησε πρόσφατα ένα σκυλί από το καταφύγιο των ζώων. Πήραν το ζώο στο σπίτι τους και του έδωσαν αγάπη. Όταν ο σκύλος αποδείχθηκε ένας καλόκαρδος, χαριτωμένος σύντροφος, ήξεραν ότι είχαν κάνει τη σωστή επιλογή.

Κάθε μέρα έβγαζαν το σκυλί βόλτες, το πήγαιναν στο πάρκο και του μάθαιναν μερικά κόλπα. Φαίνονταν ότι το νέο τετράποδο μέλος της οικογένειάς, ήταν το τέλειο σκυλί. Αλλά υπήρχε κάτι το οποίο βρήκαν λίγο περίεργο: κάθε βράδυ ο σκύλος κάθονταν στο πλάι του κρεβατιού των γονιών και τους κοίταζε μέχρι να αποκοιμηθούν.

Όταν ξυπνούσαν, ο σκύλος ήταν πάλι εκεί ξύπνιος και τους κοιτούσε. Αν και δεν αισθάνονταν ότι βρίσκονταν σε κίνδυνο, το έβρισκαν ανήσυχο. Μετά από λίγες εβδομάδες, συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν δει ποτέ το σκυλί τους να κοιμάται πραγματικά. Το είχαν παρατηρήσει να κλείνει περιστασιακά τα μάτια, αλλά ποτέ δεν το είχαν δει να κοιμάται κανονικά.

Οι ιδιοκτήτες άρχισαν να πιστεύουν ότι το σκυλί ήταν άρρωστο και έτσι το πήγαν στον κτηνίατρο. Μετά από λεπτομερή εξέταση, ο κτηνίατρος δεν κατάφερε να βρει κάτι ανησυχητικό.

Παρόλο που ανακουφίστηκαν που άκουσαν ότι ο σκύλος τους ήταν υγιής, ήθελαν να μάθουν για ποιο λόγο φέρονταν τόσο περίεργα. Έπρεπε να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν του σκυλιού τους. Έτσι, πήγαν στο καταφύγιο ζώων από όπου το είχαν υιοθετήσει. Όταν είπαν στους εργαζόμενους του καταφυγίου για την περίεργη συμπεριφορά του, τους δόθηκε μια εξήγηση που ράγισε την καρδιά τους.

Αποδείχθηκε ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σκύλου, περίμενε μέχρι το σκυλί να πέσει σε βαθύ ύπνο για να το μεταφέρει στο καταφύγιο των ζώων. Ο σκύλος είχε κοιμηθεί τόσο βαθιά, που δεν κατάλαβε τι έγινε. Όταν ξύπνησε, βρισκόταν στο καταφύγιο και δεν είδε ποτέ ξανά τον ιδιοκτήτη του.
Όταν οι νέοι ιδιοκτήτες το ακούσουν, δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα δάκρυα τους. Μόλις πήγαν σπίτι, πήραν αμέσως το κρεβάτι του σκύλου τους και το έβαλαν δίπλα τους. Ήθελαν να του δείξουν, ότι θα έμεναν μαζί του για πάντα.

Από εκείνη την ημέρα, ο σκύλος κοιμόταν στο δωμάτιο των ιδιοκτητών του. Χρειάστηκαν λίγες εβδομάδες για να καταλάβει τι σήμαινε πραγματικά αυτή η πράξη. Σύντομα όμως, άρχισε να κοιμάται κανονικά. Πλέον κοιμάται καλύτερα από ποτέ, γιατί ξέρει ότι βρήκε ένα πραγματικό σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο facebook                                                                                    Πηγή: instabam
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget