Ζευγάρι αφιέρωσε τη ζωή του σε γάτες με ειδικές ανάγκες (βίντεο)

Όλες αυτές οι γατούλες με ειδικές ανάγκες έχουν πλέον ένα σπίτι, χάρη σε αυτό το ζευγάρι με τα απίστευτα αποθέματα αγάπης!

Αποφάσισε και έβάλε στόχο ζωής να υιοθέτησει και να φροντίσει όσες περισσότερες γατες με ειδικές ανάγκες μπορεί προκειμένου να τις δώσει μια ελπίδα για καλύτερη ζωή. “Είναι εκπληκτικό και αξίζει τον κόπο! Κάθε μέρα περιμένω πως και πως να γυρίσω στο σπίτι και όταν ανοίγω την πόρτα ο Mac περιμένει εκεί για να με φιλήσει, η Mika ουρλιάζει και αυτό είναι που το κάνει όλο αυτό να αξίζει!

Να ξέρω ότι θα γυρίσω σπίτι και όλοι αυτοί θα με περιμένουν”

“Το να φροντίζεις αυτές τις γατούλες με ειδικές ανάγκες χρειάζεται πολλά! Χρειάζεται πολύ αγάπη και αφοσίωση, αρκετά χρήματα..” μας λένε στο video που ακολουθεί.

Γνωριμία με τα γατάκια

O “little” (μικρός στα ελληνικά) έχει κάποια μορφή εγκεφαλικής παράλυσης. Αυτή η πάθηση του δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα.

“Αυτή η γάτα δεν μπορεί να περπατήσει με αποτέλεσμα να σέρνεται κάθε φορά που θέλει να προσεγγίσει ένα αντικείμενο ή κάποιον άνθρωπο και αυτό μου ραγίζει την καρδιά κάθε φορά που το βλέπω” παραδέχεται ο πατέρας του υπέροχου και δυνατού αυτού ζώου.

Ποτέ όμως δεν το βάζει κάτω! “Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά σε αυτόν.. Δεν έχει όρια, δεν το βάζει κάτω και δεν απογοητεύεται ποτέ” τονίζει η μαμά του μικρού αγπησιάρικου αυτού γατούλη!

Μετά τον little ηρθε η Mika! Η γκρι αυτή κουκλίτσα έχασε την όραση της από κάποια μόλυνση. “Και αυτή είναι η τυφλή ομορφιά“! Έτσι μας την συστήνει η μαμά της.

Σε αντίθεση με τον Little, η Mika καταλαβαίνει ότι είναι λίγο διαφορετική από τα υπόλοιπα γατάκια και νιώθει μοναξιά.. Ιδιαίτερα όταν ο Little φεύγει στη δουλειά μαζί με τη μαμά και αναγκάζεται να μείνει μόνη της στο σπίτι.

“Δεν θέλουμε να μένει μόνη της στο σπίτι η Mika! Δεν είναι δίκαιο! Γι`αυτό αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ακόμη ένα γατάκι για να έχει παρεούλα!“. Κάπως έτσι μας κάνει μια εισαγωγή για να μας παρουσιάσει το Mac.

“Κοιτάξτε αυτό το προσωπάκι! Είναι τόσο όμορφο!“. Μόνο έτσι μπορεί να δει μια μανούλα το παιδί της. O Mac γεννήθηκε με λυκόστομα και πολλά άλλα προβλήματα στην υγεία του! “Εξαιτίας του έντονου πόνου που νιώθει και των όσων περνάει, προσπαθούμε διπλά για να τον κάνουμε να μην υποφέρει!“, εξηγεί στο video ο πατέρας του Mac. “Συχνά μας λένε ότι δεν θα τα καταφέρει!” αλλά με την αγάπη των γονιών του έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια! “Είναι δύσκολο αλλά είναι μέλος της οικογένειας μας και κάνουμε γι αυτόν ότι θα έκανε οποιοσδήποτε για την οικογένεια του και για τους αγαπημένους του.” παραδέχεται το ζευγάρι.

Κάπως τυχαία, μετά από μια δωρεά σε ένα καταφύγιο ζώων άκουσαν και έμαθαν για την Leela. “Όταν πήγαμε εκεί μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ένα γατάκι, η Leela η οποία μοιάζει πάρα πολύ με τον Mac. Η Leela ήταν κι αυτή γατάκι με ειδικές ανάγκες! Και έπειτα μας ρώτησαν αν θα θέλαμε να την γνωρίσουμε. Της λείπει ένα μάτι μας είπαν“. Το ζευγάρι ένιωσε ότι η Leela θα συμπλήρωνε την όμορφη παρέα τους στο σπίτι και έτσι αποφάσισαν να την υιοθετήσουν και αυτή!

Και έτσι και ήταν! Οι Joe και Lauren Di Paolo ζουν ευτυχισμένοι μαζί με τα 4 γατάκια τους και παίρνουν δύναμη από αυτά για να συνεχίζουν να τα φροντίζουν! Με αυτό τον τρόπο δίνουν ένα πολύ όμορφο και κοινωνικό μήνυμα σε όλους εμάς. Αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση. Δείτε παρακάτω το video/αφιέρωμα του the dodo για το ζευγάρι αυτό. Επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Instagram για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη ζωή τους με τα 4 γατάκια.




Πηγή: olapet.gr
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget