Αστυνομικοί έσωσαν 4 γατάκια που βρήκαν στα σκουπίδια!!!

Αστυνομικοί του Α.Τ. Δάφνης στην Αττική αφού ενημερώθηκαν χθες 14 Απριλίου για τέσσερα γατάκια που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια  μετά από την άδεια που έδωσε η διοικητής του τμήματος Θεοδώρα Ντούτση μετέφεραν τα νεογέννητα ζώα στο σπίτι της Μάρθας Πουλτίδου στη Βούλα της Αττικής για να αναλάβει την φροντίδα τους.

Τα μικρά γατάκια σώθηκαν επειδή κάποιοι νοιάστηκαν.

Είναι μια πράξη που δεν βλέπουμε και πολύ συχνά αστυνομικούς, να ενδιαφέρονται στα σοβαρά για την σωτηρία ανυπεράσπιστων ζώων αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους νοιάστηκαν και στον ανθυπαστυνόμο Βασίλη Κωσταρά, που η κα Πουλτίδου ευχαριστεί ιδιαιτέρως για τη συμμετοχή του στη διάσωση αυτών των μωρών.

Τα τέσσερα θηλυκά γατάκια αφού ταΐστηκαν με μπιμπερό από την κα Πουλτίδου στη συνέχεια το έριξαν στον ύπνο μέσα στο ζεστό κουβερτάκι τους.Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι ένστολοι γενικώς και αστυνομικοί υπάλληλοι ειδικώς.

Ακολουθήστε μας στο facebook
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget