Το «αντίο» του λοχία Κάιλ Σμιθ στον στρατιωτικό σκύλο του!

Τη σπάνια σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους 'εργαζόμενους' σκύλους και τους χειριστές τους αναδεικνύουν φωτογραφίες του λοχία Κάιλ Σμιθ από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, που αποχαιρέτησε με τιμές ήρωα τον σκύλο του Μπόνζα και έκανε το διαδίκτυο να 'λυγίσει'.

Ο Κάιλ Σμιθ πήρε την δύσκολη απόφαση να κάνει ευθανασία στον Μπόνζα, ένα πανέμορφο γερμανικό ποιμενικό, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Σμιθ και ο Μπόνζα υπηρέτησαν πλάι-πλάι σε τέσσερις περιοδείες και ο λοχίας αποφάσισε να τον υιοθετήσει μετά την συνταξιοδότησή του το 2014.


Η φωτογραφία του Κάιλ να αγκαλιάζει τον Μπόνζα, ο οποίος είναι σκεπασμένος με την αμερικανική σημαία, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσω κοινωνικών δικτύων.


'Τον αγκάλιασα και του είπα ότι τον αγαπούσα και ότι θα μου λείψει. Ήταν μέρος της Αεροπορίας, όπως ακριβώς είμαι και εγώ. Δεν θα μπορούσα να είχε υπηρετήσει εάν δεν ήταν και αυτός εκεί μαζί μου' έγραψε ο Σμιθ, και συμπλήρωσε: 'Πριν την ευθανασία του έδωσα ένα Big Mac. Δεν άφησε ούτε ψίχουλο'.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget