Η σκυλίτσα που κατάφερε να μείνει ζωντανή όταν την έδεσαν και την έθαψαν!

Υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν τα ζώα και το γνωρίζουμε. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να έχουν ζώα, αλλά κάποια στιγμή τα βαριούνται.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι και οι πιο επικίνδυνοι. Και μπορεί ορισμένοι να έχουν το μυαλό να πάνε τα ζωάκι τους σε κάποιο καταφύγιο ζώων για να του βρουν νέα οικογένεια, αλλά υπάρχουν και αυτοί που τα εγκαταλείπουν στους δρόμο.

Το αφεντικό όμως αυτής της σκυλίτσας όχι μόνο δεν τη βοήθησε αλλά την έθαψε κιόλας ζωντανή επειδή δεν την ήθελε πια. Το μόνο πρόβλημα γι’ αυτόν ήταν η θέληση της σκυλίτσας για ζωή.
Για καλή της τύχη, ένας νεαρός που έβγαζε βόλτα το δικό του σκύλο εκεί κοντά κατάφερε να την εντοπίσει και να τη σώσει. Ο Pedro Dinis αναφέρει

Ήμουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

Μόνο το κεφάλι της σκυλίτσας ήταν ορατό, ενώ όλο το υπόλοιπο σώμα ήταν μέσα στο χώμα. Αμέσως ο Pedro άρχισε να σκάβει ενώ παράλληλα τον βοηθούσε και ο σκύλος του. Μαζί κατάφεραν να βγάλουν το σκυλάκι από τη τρύπα μέσα στην οποία την είχε δέσει το αφεντικό της.

O Pedro πήρε την σκυλίτσα σπίτι του και μετά από έρευνες βρέθηκε και το πρώην αφεντικό της. Το δικαστήριο στη Γαλλία τιμώρησε με πρόστιμο 31.000 ευρώ τον δράστη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 2 ετών.



«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget