Κακοποίηση Σκύλου στην Ταινία «Ο Σκοπός ενός σκύλου – A Dog’s Purpose». (βίντεο)

Η επερχόμενη ταινία «Ο Σκοπός ενός σκύλου – A Dog’s Purpose» βρίσκεται υπό έρευνα για την κακοποίηση των ζώων ηθοποιών που συμμετέχουν στην ταινία.

Το βίντεο δείχνει καθαρά ένα γερμανικό λυκόσκυλο, ένα από τα πέντε σκυλιά που χρησιμοποιούνται στην ταινία, τρομοκρατημένο να αντιστέκεται ώστε να αποφύγει να μπει στα ορμητικά νερά.

Ενώ στην συνέχεια φαίνεται πως αφού ρίξανε στο νερό τον δύστυχο σκύλο ότι ο Γερμανικός Ποιμενικός βυθίστηκε κάτω από το νερό, με αποτέλεσμα κάποιος να φωνάξει «Κόψτε το!» ενώ οι χειριστές του σκύλου σπεύδουν αμέσως να τον σώσουν από πυγμό.

Οι εταιρίες παραγωγής Amblin Partners και Universal Pictures ανακοίνωσαν ότι είναι ενήμεροι για το βίντεο και έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν αν πράγματι ασκήθηκε βία στον Γερμανικό ποιμενικό ενώ τόνισαν ότι παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή και σωστή μεταχείριση των ζώων ηθοποιών.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget