Dogo Argentino έσωσε δύο μικρά κοριτσάκια! (βίντεο)

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο είναι η μοναδική επίσημα αναγνωρισμένη φυλή σκύλων της Αργεντινής και δημιουργήθηκε για το κυνήγι μεγάλων θηραμάτων από τον διακεκριμένο γιατρό Dr. Antonio Nores Martinez.

Το αποτέλεσμα είναι ένας σχετικά μεγαλόσωμος – μυώδης σκύλος, λευκού χρώματος, ο οποίος δίνει μια γενικότερη εικόνα συμπαγούς δύναμης και διαθέτει επίμονο αλλά εξωστρεφή ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, έντονη κοινωνικότητα και αστείρευτη αγάπη για την οικογένειά του.

Πέρα όμως από την επιβλητική εμφάνισή του και το βαθύ – μπάσο γάβγισμα του, το Ντόγκο είναι ένας σκύλος που του αρέσει να περνάει όλη την μέρα του δίπλα και πάνω σε κάποιο μέλος της οικογένειας και να απολαμβάνει το χάδι.

Χρειάζεται την συνεχή φυσική επαφή τόσο έντονα που προτιμά να κάθεται πάνω στην αγκαλιά ή να ακουμπάει το κεφάλι του πάνω στα γόνατα παρά να είναι ξαπλωμένο δίπλα στα πόδια του αφεντικού του.

Το Dogo Argentino είναι ένας καταπληκτικός οικογενειακός σύντροφος, αρκεί οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν πως ο σκύλος τους χρειάζεται έντονη σωματική άσκηση και συνεχή εκτόνωση. Πρόκειται για έναν σκύλο που είναι ήσυχος μέσα στο σπίτι και πολύ κινητικός και ενεργητικός όταν βρίσκεται στην βόλτα.

Του αρέσει να παίζει με τα μέλη της οικογένειας, αλλά οι ιδιοκτήτες πρέπει να γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν επίμονο και ιδιαίτερα ευφυή σκύλο με πολύ μεγάλα αποθέματα ενέργειας και πολύ μεγάλη εκρηκτικότητα που θα αντιδράσει άμεσα σε οποιαδήποτε απειλή κατά της οικογένειας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την ιστορία ενός Dogo Argentino που τα έβαλε με ένα Πούμα για να σώσει τα δύο κοριτσάκια τις οικογένειας!


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget