Εγκατέλειψε το σκυλί του μ’ ένα «δακρύβρεχτο» σημείωμα στο οποίο έγραφε «το κρίμα στο λαιμό σας»

Στην οδό Μούνδρου στο Γαλάτσι έξω από μια μονοκατοικία τα μεσάνυχτα της 6ης Ιανουαρίου κάποιος εγκατέλειψε τον σκύλο του, που τον βλέπετε στις φωτογραφίες, και την ιστορία του ζώου, που το αφεντικό τον χαρακτήριζε ως βαρίδιο, την περιέγραφε με θράσος σ’ ένα δακρύβρεχτο σημείωμα…Αυτός ο θρασύς άνθρωπος που παράτησε το σκυλί μέσα στο ψύχος έγραφε τα εξής: «Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε την πόρτα και θα με φιλοξενήσετε. Το αφεντικό μου με φώναζε βαρίδιο αυτό είναι και τ’ όνομα μου. Γιατί λέει ότι ήμουν ένα βάρος. Κρατήστε με να φύγει το κρύο και η βροχή και βρείτε μου ένα σπίτι και ένα αφεντικό καλό. Αλλιώς το κρίμα στο λαιμό σας. Ό,τι είχα να πω το είπα ευχαριστώ. Το βαρίδιο».

Ποινικό αδίκημα η εγκατάλειψη ζώου

Φυσικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου φρόντισε κυρίως να απαλλαγεί από τις ευθύνες του γι’ αυτό και εγκατάλειψε το ζώο έξω από το σπίτι μιας γυναίκας την οποία και προφανώς έβλεπε συχνά να πηγαίνει το δικό της σκυλί βόλτα και έτσι την θεώρησε το κατάλληλο θύμα…

Το σκυλάκι που είναι περίπου ενάμιση έτους μεταφέρθηκε από τους φιλόζωους σε κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον είναι υγιές αν και αρκετά αδύνατο και μέσα σε μερικά μόλις εικοσιτετράωρα οι άνθρωποι που νοιάστηκαν κατάφεραν να του βρουν και κατάλληλο σπιτικό.

Το ζώο στάθηκε τελικά τυχερό εντούτοις η εγκληματική συμπεριφορά εκείνου που το εγκατέλειψε παραμένει. Αν αναγνωρίζετε το ζώο και ξέρετε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@zoosos.gr.

Πηγή: https://www.zoosos.gr

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget