Στίνγκερ-Ο σκύλος που τσιμπήθηκε από ένα σμήνος σφίγγες και επέζησε! (βίντεο)

Ο Στίνγκερ είναι ένα πιτ μπουλ που γεννήθηκε κουφό και είχε την ατυχία να τον τσιμπήσει ένα σμήνος από σφίγγες.

Ο σκύλος είχε πολύ άσχημη αντίδραση στα τσιμπήματα και μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο. Δυστυχώς, ήταν η τελευταία φορά που ο Στίνγκερ θα έβλεπε τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μόλις τον άφησαν στην κλινική εξαφανίστηκαν.

Τότε, η Κάρι Σιπάιλα, ιδρύτρια του οργανισμού διάσωσης LuvnPupz, παρενέβη για να σώσει τον σκύλο. Έμαθε ότι ο Στίνγκερ ήταν πολύ λιποβαρής και είχε ψώρα, μια ιδιαίτερα μεταδοτική δερματική ασθένεια.

Επίσης, ο Στίνγκερ είχε και μια σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια που ονομάζεται πέμφιγα και χρειάζεται καθημερινή φαρμακευτική αγωγή για το υπόλοιπο της ζωής του.

Παρά τις δυσκολίες ο Στίνγκερ δεν εγκατέλειψε τον αγώνα: “Ο Στίνγκερ είναι ένα καταπληκτικό σκυλί. Αγαπά όποιον συναντάει. Είναι η τέλεια εικόνα για το πως πρέπει οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν αυτή την ράτσα. Είναι γλυκός, αστείος και γεμάτος ζωή”, δήλωσε η Σιπάιλα.

Ευτυχώς, τώρα ο σκύλος βρήκε ένα καινούργιο σπιτικό γεμάτο αγάπη!

Ο Στίνγκερ είναι ένα πίτ μπουλ που γεννήθηκε κωφό και είχε την ατυχία να τον τσιμπήσουν πολλές σφίγγες.




Ο σκύλος είχε πολύ άσχημη αντίδραση στα τσιμπήματα και μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο.



Δυστυχώς, αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Στίνγκερ θα έβλεπε τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μόλις τον πήγαν στην κλινική τον εγκατέλειψαν.

Ευτυχώς, ο σκύλος βρήκε ένα παντοτινό και γεμάτο αγάπη σπιτικό.





Πηγή: http://www.tilestwra.com
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget