Άλογο λέει το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο του αφεντικό!

Ο Γούαγκνερ Φιγκεϊρέδο ντε Λίμα και το άλογό του, ο Σερένο, ήταν κολλητοί φίλοι. Ήταν, μέχρι που ο Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα στην αρχή της εβδομάδας.

Γνωρίζοντας πως το άλογο σήμαινε τα πάντα για το αφεντικό του, ο αδερφός του, Γουαντό, αποφάσισε να το φέρει στην κηδεία.

“Το άλογο έμοιαζε να ήξερε ακριβώς τι συνέβαινε και ήθελε να πει αντίο”. “Ο Σερένο ξεκίνησε να περπατά γύρω από το φέρετρο, μυρίζοντάς το. Ύστερα, χλιμίντρισε”, είπε ο παρευρισκόμενος Κίγιοσι Άμπροϊ. “Ήταν ένα πολύ δυνατό συναίσθημα. Όλοι συγκινήθηκαν. Εγώ ο ίδιος δάκρυσα όταν είδα τη σκηνή”.

Μετά, το άλογο σταμάτησε και ακούμπησε το κεφάλι του στο φέρετρο, λέγοντας το τελευταίο αντίο. “Σε ολόκληρη τη διαδρομή του νεκροταφείου έκλαιγε και χτυπούσε με τις οπλές του το έδαφος”, λέει στη συνέχεια ο αδερφός του.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του ότι δε θρηνούν μόνο οι άνθρωποι. Το άλογο που πενθεί ακόμη, θα μείνει με την οικογένεια του Γουαντό, αφού υποσχέθηκε στον εαυτό του πως θα παρέχει στο Σερένο ένα σπίτι γεμάτο αγάπη.

Ο άντρας συμπλήρωσε: “Το άλογο σήμαινε τα πάντα για τον αδερφό μου”. Αυτός ο άντρας και το άλογό του, ο Σερένο ήταν κολλητοί, μέχρι που το αφεντικό έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.