Καταδικάστηκε!!!

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων με ποινή φυλάκισης ενός έτους – εξαγοράσιμη – και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ ο 70χρονος άνδρας, πρώην αγροφύλακας, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2014 πυροβόλησε και τραυμάτισε με την κυνηγετική καραμπίνα του τον σκύλο του στην Περιστέρα Ζαρούχλας στην Αχαΐα.

Στο δικαστήριο ο δράστης είπε ότι αγαπάει τα σκυλιά και δεν πυροβόλησε αυτός. Η πρόεδρος όταν τον ρώτησε, γιατί αφού αγαπάει τα σκυλιά, όπως δήλωσε, δεν βγήκε να ψάξει για τον σκύλο, αφού ισχυρίστηκε είχε φύγει μόνος του, δεν πήρε απάντηση. Ο δράσης πάντως παραδέχτηκε ότι ο σκύλος ήταν δικός του.

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό των συνηγόρων του 70χρονου, σύμφωνα με τον οποίον ο δράστης είχε πάθει εγκεφαλικό πριν από 20 χρόνια και δεν ήταν δυνατόν να χειριστεί κυνηγετική καραμπίνα.

Και δεν δέχτηκαν το συγκεκριμένο επιχειρήματα καθώς ο ηλικιωμένος στο ερώτημα γιατί έχει καραμπίνα – αφού δεν μπορεί να την χειριστεί – απάντησε ότι την έχει για αμυνθεί σε περίπτωση ληστείας στο σπίτι του καθώς είναι απομονωμένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκυλάκι γλίτωσε χάρη στην άμεση περίθαλψη του από την κα Λιαπάκη η οποία το μετέφερε σε κτηνίατρο και αφού αυτό ανάρρωσε το υιοθέτησε,ο κ. Καφφές.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget