Σκύλος έσωσε κουφό αγόρι από φωτιά! (βίντεο)

O Nick, ο οποίος γεννήθηκε κωφός, αποφάσισε να ξαπλώσει και να πάρει έναν υπνάκο. Αλλά ξύπνησε απότομα, όταν ο Ace άρχισε να γλείφει το πρόσωπό του. Από τη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του, ο Nick συνειδητοποίησε ότι κάτι πήγαινε στραβά.


“Με ξύπνησε γιατί δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα,” λέει ο Nick στο βίντεο που ακολουθεί. “Κοίταξα στο δωμάτιό μου και το είδα ότι είχε γεμίσει καπνούς.”

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Indianapolis   ο Nick “κάλυψε τη μύτη και το στόμα του με ένα T-shirt” και βγήκε γρήγορα έξω από το φλεγόμενο σπίτι.


Το επόμενο πράγμα που έκανε ήταν να γράψει στη μαμά του, τη Lindsay Bernard. «Πανικοβλήθηκα και του είπα να βγει γρήγορα έξω, αν δεν είχε βγει ήδη», λέει η Lindsay. “Και τότε κάλεσα την πυροσβεστική.”


Η πυροσβεστική υπηρεσία έφθασε στο σημείο γύρω στις 13:11, σύμφωνα με τη USA Today, αλλά η φωτιά είχε εξαπλωθεί σε όλο σπίτι πολύ γρήγορα, προκαλώντας ζημιές κόστους πάνω από $175.000. Οι αρχές εικάζουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα.

Μπορεί οι πυροσβέστες να μην κατάφεραν να σώσουν το σπίτι, κατάφεραν όμως να σώσουν τη γάτα της οικογένειας, την Pixie!

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget