Εγκατέλειψαν κουτάβια στο Π.Φάληρο!

Παιδιά εντόπισαν στο Παλαιό Φάληρο 17 κουτάβια που κάποιος εγκατέλειψε μέσα σε κούτες το βράδυ της Κυριακής.

Τα παιδιά μη ξέροντας τι να κάνουν και αφού βρήκαν κλειστές πόρτες μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού τους τα ζώα που είναι διαφορετικών ηλικιών και κάποια σε κακή κατάσταση.

Στη συνέχεια μετέφεραν τα σκυλιά στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου και στο κατάστημα που έκανε το χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ του το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου και τα άφησαν εκεί μη γνωρίζοντας που αλλού να τα πάνε καθώς όλοι όπως είπαν αδιαφόρησαν για την τύχη αυτών των μωρών.

Η πρόεδρος του σωματείου ενημέρωσε χθες τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και με εισαγγελική εντολή και τα 17 σκυλάκια μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί της Αττικής.

Εκεί θα εξεταστούν όσα είναι υγιή θα εμβολιαστούν και τα υπόλοιπα θα κρατηθούν για νοσηλεία.

Τα 17 ζώα προέρχονται σίγουρα από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές γέννες. Η εγκατάλειψη όλων αυτών των ζώων μέσα στην πόλη – με βέβαιο τον θάνατο από τα οχήματα – αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι είναι εκείνοι που νομίζουν ότι αγαπούν τα ζώα, τα οποία αντιμετωπίζουν ως σκουπίδια.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget