Συνάντηση - Ανθρώποι και ζώα, το Σάββατο 17/12 στο Ζάππειο!

Εκδήλωση με τη συμμετοχή 5.500 ελλήνων κτηνιάτρων πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί στο Ζάππειο για τα 45 χρόνια προσφοράς στα ζώα και τον άνθρωπο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι πρωτοπόροι του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, μέλη φιλοζωικών σωματείων, όπως η Άννα Ανδριανού, ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας και η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, η οποία έχει δημιουργήσει την οργάνωση Save a Greek Stray (SGS), που έχει διεθνή δράση και διαθέτει πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Παρόντες τα σκυλιά σωμάτων ασφαλείας και οι σκύλοι διασώστες

Μαζί με τους ανθρώπους των φιλοζωικών οργανώσεων, θα τιμηθεί και το έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το κοινωνικό τους έργο.

Συγκεκριμένα τα ζώα που βρίσκονται σε υπηρεσία της Πολιτείας, όπως οι σκύλοι-φρουροί των στρατοπέδων, οι σκύλοι-ανιχνευτές πυρομαχικών και ναρκωτικών αλλά και οι σκύλοι-διασώστες, που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών.
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget