13 Τουρίστες Ντρέπονται για την σφαγή Άγριων ζώων στην Αφρική!

Εδώ και καιρό, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα ζώα στην Αφρική γιατί το κυνήγι έχει οδηγήσει  σχεδόν στην εξαφάνιση, αρκετών αφρικανικών ειδών, και πολλά άλλα είδη χρειάζονται την προστασία των ειδικών στις προστατευόμενες περιοχές.

Το κυνήγι και η λαθροθηρία στην Αφρική εξακολουθεί να απειλεί τα ζώα, και πολλές ομάδες επικεντρώνονται στην προστασία των ειδών που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στη Γη.

Προς έκπληξη όλων, μια ομάδα 13 Ευρωπαίων πέταξε στη Νότια Αφρική και έλαβε μέρος σε αυτό που ονομάζεται «κυνήγι και οδήγηση».


Για να το θέσουμε καλύτερα, αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι 13 άνθρωποι κάθονταν γύρω από τα ζώα με τουφέκια και τα πυροβολούν. Τα ζωάκια, αναγκάζονταν να πάνε κοντά τους, γιατί κάποιοι από την ομάδα τα οδηγούσαν προς τα τουφέκια.

Μέσα σε λίγες ώρες αυτοί οι 13 άνθρωποι σφάγιασαν αρκετές σωρούς ζώων.


Τα ζώα που σκοτώθηκαν σε αυτή την τραγωδία είναι μπαμπουίνοι, αντιλόπες και άλλα σπάνια Άγρια ζώα. Σχεδόν 100 ζώα σκοτώθηκαν σε λίγες ώρες.


Παρά τις προσπάθειες για να σταματήσει αυτή η παράλογη σφαγή, τόσο αποτρόπαια που ακόμη και οι κυνηγοί έκρυψαν τα πρόσωπά τους από τις κάμερες, αυτό το είδος κυνηγιού είναι νόμιμο στη Νότια Αφρική.


Ας ελπίσουμε ότι, μετά από αυτό το γεγονός, να σταματήσουν αυτές οι σφαγές. Αυτοί οι τουρίστες θα πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση με αυτά τα κακόμοιρα ζώα. 
Ντροπή τους…!!!

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget