Ελάφια πάγωσαν κατά τη διάρκεια της μάχης!!!

Είναι πολλά αυτά που κάνουν τα αρσενικά για να προσελκύσουν τα θηλυκά αλλά προφανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο άλκες- μεγάλα ελάφια- που έδιναν μάχη για το θηλυκό το πλήρωσαν πολύ ακριβά.

Κάθε φθινόπωρο στην Αλάσκα τα αρσενικά παλεύουν μέχρι θανάτου διεκδικώντας την ευκαιρία να ζευγαρώσουν με το θηλυκό ή τα θηλυκά που αποτελούν το μήλον της έριδος.

Ένας άνδρας στην περιοχή Unalakleet ανακάλυψε αυτά τα δύο δύστυχα αρσενικά που πάγωσαν την ώρα που πάλευαν στον παγωμένο ποταμό North River, κοντά στη θάλασσα Μπέρινγκ.

Ο Jeff Erickson που τα βρήκε εξήγησε, σύμφωνα με το craigmedred.news, πως είναι πιθανό το ένα να σκοτώθηκε στη διάρκεια της μάχης για το θηλυκό και το δεύτερο εγκλωβίστηκε εκεί καθώς τα κέρατά του είχαν «κλειδώσει» με αυτά του νεκρού ελαφιού.

«Φαίνεται πως ένα από τα κέρατα του νικητή πλήγωσε θανάσιμα τον αντίπαλό του. Η κίνηση αυτή όμως ταυτόχρονα ‘παγίδευσε’ τον νικητή καθώς τα κέρατά τους έμειναν μπλεγμένα και η νεκρή άλκη τον τράβηξε με το βάρος της στο νερό όπου και πνίγηκε», περιγράφει.

Το μακάβριο τέλος της ιστορίας περιλαμβάνει την επιστροφή των ανθρώπων που βρήκαν τα ελάφια στο σημείο που τα βρήκαν με βαρύ όχημα, τρέιλερ και αλυσοπρίονο και το κόψιμο των κεφαλιών των ελαφιών που κρατήθηκαν σαν τρόπαια, με τα κέρατά τους ακόμα μπλεγμένα.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget