Σκυλίτσα έψαχνε τα μωρά της στα σκουπίδια!!!

Δύο φοιτήτριες, η Φρειδερίκη και η Μάγδα, εντόπισαν χθες τα εννιά κουταβάκια που βλέπετε κλεισμένα σε σακούλα και πεταμένα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών έξω από το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων στην οδό Αγίας Μαρίνας.

Εννιά μωρά κλεισμένα σε σακούλα πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών...


Οι κοπέλες εντόπισαν τα ζώα καθώς παρατήρησαν ότι ένα σκυλί έκλαιγε και γυρόφερνε διαρκώς πέριξ του κάδου σκουπιδιών και τον έξυνε με τα νύχια της προσπαθώντας να φτάσει αυτό που υπήρχε μέσα του. Πλησιάζοντας για να δουν γιατί συμπεριφέρεται τόσο περίεργα το ζώο άκουσαν το κλάμα των μωρών άνοιξαν τον κάδο και βρήκαν τα σκυλάκια κλεισμένα στα σκουπίδια μέσα στη σακούλα.

Σύμφωνα με την Θεοδώρα Μπέτση, που είναι πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Αnimal Action Ioannina» στην έκκληση για βοήθεια ανταποκρίθηκε ο φορέας του καθώς κανείς άλλος δεν νοιάστηκε ουσιαστικά να βοηθήσει τα κορίτσια και να φιλοξενήσει τα ζώα.

Το ένα από τα εννιά κουταβάκια μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο καθώς έχει ένα μεγάλο εξόγκωμα στο λαιμό του και όλα φιλοξενούνται πια από τον σύλλογο. Μόλις απογαλακτισθούν θα αναζητηθούν και γι’ αυτά οικογένειες.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.