Γάτα βολτάρει πάνω σε μια ... ηλεκτρική σκούπα! (βίντεο)

Την επόμενη φορά που θα σας ρωτήσουν ποιος θα σκουπίσει σήμερα, προσφερθείτε άφοβα! Ήρθε για να μας λύσει τα χέρια! Μαξιλάρι, κουβερτάκι κι έτοιμοι για δουλειά! Θα γίνεται… γάτες στην καθαριότητα του σπιτιού, ενώ μπορείτε να συνεχίσετε τον ύπνο σας! Δεν θα το πιστεύετε…


Ναι είναι αλήθεια, αυτή γάτα έχει πάει την καθαριότητα σε άλλο επίπεδο. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης τακτικής, αλλά λίγο μας ενδιαφέρει, καθώς μας χαρίζει χαλάρωση και επιτέλους δεν θα χρειάζεται να χάνουμε τον ύπνο μας, αλλά μπορούμε να συνδυάζουμε τις δύο δραστηριότητες, ή απλά να μας βοηθάει η… γάτα μας!

Αυτή η γάτα μάλλον είναι φαν της καθιστικής ζωής, ήρθε λοιπόν η νέα αυτόματη σκούπα που της έλυσε τα… πόδια! Είναι γνωστό ότι οι γατούλες μας λατρεύουν την καθαριότητα, ενώ πολλές από αυτές, όπως η συγκεκριμένη, που θα απολαύσετε στο video, λατρεύουν και τον ύπνο.

Αν και άλλες στη θέση της θα κυνηγούσαν τη σκούπα σαν παλαβές, η ίδια αρνείται να κουνήσει έστω και μία από τις πατούσες της!





«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget