Ο Γάτος που φαίνεται να είναι πάντα ''τρομαγμένος.'' (βίντεο)

Ο Χέρμαν είναι ένας γάτος 5 μηνών που γεννήθηκε με μεγάλα μάτια. 

Στην πραγματικότητα το μέγεθός τους είναι τόσο μεγάλο που ο ίδιος δεν καταφέρνει να τα κλείσει σωστά. Επιπλέον, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνεται πάντα τρομαγμένος.

Παρά τα ασυνήθιστα μάτια του, ο γάτος ενεργεί όπως κάθε άλλη κατοικίδια γάτα.

Ο γάτος Χέρμαν δεν μπορεί να κλείσει εντελώς τα μάτια τους μιας και είναι υπερβολικά μεγάλα. Το αποτέλεσμα; Να έχει πάντα μια τρομαγμένη έκφραση.

Το 5 μηνών τετράποδο ζει με την δοτική ιδιοκτήτριά του, την Σίρλεϊ στην Κοπεγχάγη, την πρωτεύουσα της Δανίας και δρα όπως όλοι οι γάτοι.

Ωστόσο, τα μεγάλα μάτια του δεν καλύπτονται ποτέ ούτε όταν πρέπει να κοιμηθεί.

Ο Χέρμαν γεννήθηκε με τόσο μεγάλα μάτια που δεν μπορεί να τα κλείσει ούτε όταν κοιμάται.


Το μέγεθός τους είναι τέτοιο ώστε δεν μπορεί να κλείσει εντελώς τα βλέφαρά του.

Ο γάτος ζει μαζί με την στοργική ιδιοκτήτριά του, την Σίρλεϊ. Το σπίτι τους βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, την πρωτεύουσα της Δανίας. Ο γλυκός γάτος ζει φυσιολογικά σαν τα άλλα κατοικίδια.

Ευτυχώς, ο Χέρμαν ροχαλίζει οπότε η ιδιοκτήτριά του καταλαβαίνει πότε κοιμάται και πότε όχι.

Η ίδια λέει: «Την πρώτη φορά που συναντήθηκα με τον Χέρμαν πήδηξε πάνω μου και έκατσε στον ώμο μου γουργουρίζοντας. Η επιλογή ήταν εύκολη για μένα.»

«Ακόμη κι αν είναι μικρός, έχει περίεργη εμφάνιση. Έπρεπε να σιγουρευτώ πως εμείς οι δύο θα περνούσαμε φανταστικό χρόνο μαζί.»

Ο Χέρμαν αγωνίζεται να πάρει βάρος σαν μικρό γατάκι και πρέπει να τρέφεται από το χέρι της ιδιοκτήτριάς του για να εξασφαλιστεί το ότι λαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα. Αυτό τον κάνει εξαιρετικά άνετο με τους ανθρώπους.

Η ιδιοκτήτριά του προσθέτει: «Ο Χέρμαν πάντα με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο»

Ο Χέρμαν παίζει με μια μικροσκοπική μπλε μπάλα του μπάσκετ στο σπίτι όπου ζει με την ιδιοκτήτριά του.

«Δεν υπάρχει κυριολεκτικά καθόλου ιδιωτικότητα από τότε που πήρα τον Χέρμαν. Είτε κοιμάμαι, είτε μαγειρεύω δείπνο είτε πάω στο μπάνιο, ο Χέρμαν είναι πάντα εκεί γύρω.»

«Δεν αναρωτιέσαι ποτέ αν ο Χέρμαν λαμβάνει αρκετή προσοχή. Ξεκινά να νιαουρίζει ή να με σκουντήξει με την πατούσα του.»

Παρά την μοναδική του εμφάνιση, ο Χέρμαν είναι σαν τους άλλους γάτους. Είναι χαρούμενος να παίζει με τα αγαπημένα του κορδόνια και τα παπούτσια της Σίρλεϊ.

Ο ιδιόμορφος γάτος λατρεύεται από την ιδιοκτήτρια και τους ακολούθους του στο Instagram. Του έχουν δώσει και το παρατσούκλι «Χέρμη».

Η Σίρλεϊ λέει: «Ο Χέρμαν αγαπά τα παπούτσια. Μια μέρα άκουσα κάποιους περίεργους θορύβους. Ο Χέρμαν είχε κολλήσει το κεφάλι του σε ένα παπούτσι.»

«Έτρεχε πανικόβλητος με το παπούτσι στο κεφάλι. Από τότε δεν ξανά κόλλησε το κεφάλι του εκεί μέσα.»

«Είναι ένας ιδιαίτερος γάτος χάρη στην ιδιαιτερότητα των ματιών του που του δίνουν ένα γλυκό βλέμμα και στην αξιαγάπητη φύση του.»

Άλλες γάτες που γεννήθηκαν με μεγάλα μάτια διαγνώστηκαν με αποκόλληση του φακού.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget