Έσωσαν κουτάβια που τα είχαν ρίξει σε πίσσα!!!

Οι φιλόζωοι τους Ρουμανίας φοβούνται ότι ένας ντόπιος βασανίζει σκυλιά, όταν βρέθηκαν τέσσερα νεαρά σκυλιά πασαλειμμένα με καυτή πίσσα.

Τα σκυλιά εξαιτίας της πίσσας είχαν κολλήσει στο τσιμέντο και δεν μπορούσαν ούτε να κινηθούν. Μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση σε κτηνιατρείο στη πόλη Iasi στη βορειοανατολική Ρουμανία.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που βρίσκονται κουτάβια με πίσσα στο σώμα τους. Τον περασμένο μήνα, δύο σκυλιά βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση και διασώθηκαν.

Ο Cătălin Pavaliu, ιδρυτής φιλοζωικής οργάνωσης αναφέρει: “Αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι κάποιος στην πόλη κάνει αυτές τις απάνθρωπες ενέργειες εσκεμμένα.”


Ο Sorin Puiu, ο κτηνίατρος που αναγκάστηκε να κάνει αναισθητική ένεση για να αφαιρέσει την πίσσα από τα άτυχα σκυλιά, δήλωσε ότι τα κουτάβια ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση. “Ένα από αυτά ήταν πολύ άσχημα. Το ένα μάτι του, η μύτη και το στόμα του ήταν μέσα στην πίσσα. Είναι επιτακτικής σημασίας να υπάρξει αστυνόμευση υπέρ των ζώων. “

Τα κουτάβια βρίσκονται σε κτηνιατρική κλινική και θα παραμείνουν για τουλάχιστον μία εβδομάδα και στη συνέχεια θα δοθούν για υιοθεσία.


Στη Ρουμανία αναφέρονται συνεχώς σοβαρά περιστατικά κακοποίησης ζώων με θύματα ανυπεράσπιστα πλάσματα.

«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget