Τα πρώτα βήματα μετά το χειρουργείο κάνει η Λεϊλά! (βίντεο)

Τα πρώτα βήματα μετά το χειρουργείο κάνει η Λεϊλά, που ιδιοκτήτης διαμερίσματος πέταξε στις 29 Ιουλίου από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο κέντρο της Αθήνας, ισχυριζόμενος ότι το σκυλί ήταν αγριεμένο και επιθετικό και εκείνος απλά ήθελε να το διώξει μέσα από το σπίτι και να το κατεβάσει από τις σκάλες.

Τελικά οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας εξώθησε το ζώο στο κενό και εκείνο δεν έπεσε μόνο του ή κατά λάθος.

Γι' αυτή την υπόθεση, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, καθώς εργαζόμενος σε εταιρία η οποία βρίσκεται απέναντι από την πολυκατοκία, όπου έγινε το συμβάν, τράβηξε βίντεο με την πτώση του σκύλου αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Η Μαρία - Ελένη Μακρή, που είναι η γυναίκα η οποία κατήγγειλε εξ αρχής τον δράστη και μετέφερε το ζώο στο κτηνιατρείο του Απόστολου Κρομύδα, δημοσίευσε σήμερα στο facebook το βίντεο με τα πρώτα βήματα της σκυλίτσας μετά το χειρουργείο, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.


«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

gatoulitses

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget